Tilläggstjänster

Ett webbhotellskonto på Sajthotellet innehåller allt som behövs för en genomsnittlig hemsida. Behöver du däremot ytterligare tjänster så erbjuder vi detta som tilläggstjänster som du kan läsa om nedan:

Fler e-post konton

Sajthotellet erbjuder som standard 1 domän med e-post i grundutförandet i webbhotellspaket, för att kunna få mer e-post till fler domäner, eller om du bara vill ha e-post utan hemsida, så kan du köpa till detta separat via kundpanelen:

10 GB – 600 kr + moms per år och domän
20 GB – 750 kr + moms per år och domän
40 GB – 950 kr + moms per år och domän

Office365

Sajthotellet kan erbjuda dig Office365 till fantastiska priser, ta kontakt med oss för att diskutera detta närmare.

Microsoft SQL Server (MSSQL)
Om du behöver MSSQL så kontakta oss så hjälper vi dig.

Felsökning av WordPress

Har du problem med din WordPress-hemsida? Oroa dig inte, vi finns här för att hjälpa dig. Vårt team av erfarna webbutvecklare är redo att stödja dig genom att laga och felsöka din WordPress-hemsida till en kostnad av endast 645kr per påbörjad halvtimme.

Våra specialister har omfattande kunskap om WordPress och kan effektivt identifiera och åtgärda problem av olika slag, oavsett om det handlar om buggar, prestandaoptimering eller andra utmaningar. Vi strävar alltid efter att leverera snabba och pålitliga lösningar så att din webbplats snart kan återgå till att fungera på toppnivå.

För att dra nytta av vår expertis och få din WordPress-webbplats i optimalt skick, kontakta oss redan idag. Vi är här för att göra din digitala närvaro så smidig och framgångsrik som möjligt.

Managed WordPress

Om du tycker att det är tidskrävande att hålla din WordPress hemsida uppdaterad och säker så kan vi hjälpa dig med detta till ett fast pris för enbart 499 kr + moms per månad, det innebär att vi ser till att din hemsida är uppdaterad och säker när det kommer till de grundläggande plugin som finns i WordPress, när det kommer till mer avancerade plugins så krävs det i så fall att du har ett aktivt abonnemang för att vi ska kunna ha dessa plugins uppdaterade åt er. Om du vill köpa vår Managed WordPress så ta och ring oss på 0771-319 319 och be att få tala med en säljare för Managed WordPress.

Säker anslutning

Om du behöver ett premium-certifikat så kontakta oss för pris då detta är beroende på vilket certifikat som du är intresserad av. Normalt så ingår LE (Let’s encrypt) kostnadsfritt i alla våra webbhotellspaket.

Ett certifikat för säker anslutning och innebär också en dedikerad ip-adress för webbplatsen (45kr+moms/månad).

Extra överföring

Den mängd datatrafik som du får på ditt webbhotell är begränsad till en mängd data som står presenterat för det paket som du valt, skulle du nå gränsen så får du i så fall uppgradera paket. Skulle du däremot använda vårt största paket och att trafiken inte räcker till så får du kontakta oss för att diskutera en annan lösning, exempelvis en egen server (VPS).

Övriga tjänster

Återskapande från backup – 645kr/återställning – gäller e-post, om du har filer som du behöver återställa via din hemsida så kan du göra detta själv helt kostnadsfritt. Om det är så att du ändå vill ha hjälp att återställa din hemsida så tillkommer kostnad av 645kr/återställning.

Debitering per påbörjad halvtimme vid återställning som inte orsakats av fel hos Sajthotellet, exempelvis om kund själv råkar radera material.